Εκτύπωση αυτής της σελίδας

110 αγκαλιές για τα παιδιά μας

110 αγκαλιές για τα παιδιά μας

poasy

 

Αθήνα, 31 Μαΐου 2022

Αρ. Πρωτ.: 603/9/6

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, το γεγονός ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, κλήθηκε να συνδράμει στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών του «Χαμόγελου του Παιδιού». Η προμήθεια και διάθεση ειδών ρουχισμού για τα μικρά παιδιά, ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ως Επιτροπή Δικαιωμάτων & Ισότητας, αλλά και ως άνθρωποι.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Επιτροπής κα Σοφία ΒΑΓΕΝΑ καθώς και τα μέλη της κ. Γιάννη ΚΟΚΚΑΛΗ και κα Αλιδή ΜΠΕΛΙΤΣΑ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ στο Σπίτι του οργανισμού στα Μελίσσια και παρέδωσε τα είδη ρουχισμού για 110 παιδιά, μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ.

Κατά τη συνάντηση αναδείχθηκε η σημασία της απρόσκοπτης λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού», αλλά και η αναγκαιότητα της στήριξης της λειτουργίας της. Θέμα το οποίο τέθηκε και από τον κ. Γιαννόπουλο, εκφράζοντας την ανησυχία του για την πορεία του οργανισμού, αλλά και τις ευχαριστίες του προς την Ομοσπονδία μας που σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης.

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση σήμερα να μοιραστούμε την ικανοποίηση, που αισθανόμαστε ως αστυνομικοί, μέσα από τέτοιες πράξεις. Το κοινωφελές και εθελοντικό έργο του ως άνω οργανισμού αναγνωρίζεται από όλη την κοινωνία και το ίδιο οφείλει να πράττει κάθε οργανωμένη πολιτεία. Να στηρίζει και να διευκολύνει προσπάθειες προσφοράς σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. 

Εμείς από την πλευρά μας, όπως τονίστηκε, θα είμαστε σε θέση αν χρειαστεί, με τις δυνατότητες που διαθέτουμε, να επαναλάβουμε αυτό που επιτάσσει το χρέος μας, η αλληλεγγύη και η βοήθεια προς το συνάνθρωπο και δη προς τα μικρά παιδιά, που δικαιούνται πραγματικά να νιώθουν την θαλπωρή και την αγάπη όλων μας.

Με τη σημερινή προσφορά επισημαίνεται ότι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνουμε τη διττή μας αποστολή, τη συνδικαλιστική αλλά και την κοινωνική δράση της Ομοσπονδίας.

Είμαστε αστυνομικοί, διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, αλλά δεν λησμονούμε ότι δίπλα μας υπάρχουν κοινωνικά στρώματα και κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερα προβλήματα και ανάγκες.

Διπλό το χρέος μας επομένως και ευχαριστούμε, που μας δόθηκε η ευκαιρία να το αποδείξουμε για άλλη μια φορά.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .