Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εργασίες Διοικητικού Συμβουλίου την 08-08-2020

Εργασίες Διοικητικού Συμβουλίου την 08-08-2020

poasy

Αθήνα, 08 Αυγούστου 2020

Αρ. Πρωτ.: 200/2/188-γ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συνεδρίασε σήμερα, 8 Αυγούστου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με θέμα Ημερήσιας Διάταξης την προκήρυξη του τακτικού εκλογοαπολογιστικού μας συνεδρίου, καθώς η θητεία της ενεστώσας διοίκησης λήγει τον προσεχή Σεπτέμβριο.
 
Από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Γραμματείας, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, προτάθηκε, σύμφωνα και με την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, που είχε συνεδριάσει την προηγουμένη ημέρα, να πραγματοποιηθεί το εκλογικό μας συνέδριο στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, στο Mεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο - MEC Παιανίας, μια εγκατάσταση που διαθέτει κατάλληλο χώρο, 12.000 τ.μ., ο οποίος, υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή του συνεδρίου, σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν στο ακέραιο και από την πλευρά μας. Η συλλογική, αλλά και η ατομική ευθύνη, θα είναι παρούσα και στην εν λόγω εκδήλωσή μας, όπως αρμόζει άλλωστε στους λειτουργούς της πολιτείας που ελέγχουν την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
 
Από μέλη του Δ.Σ. εκφράστηκαν επιφυλάξεις ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου, λόγω της διοργάνωσης, το ίδιο διάστημα, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των εξετάσεων ΤΕΜΑ και πιθανών τοπικών lock down, χωρίς όμως να υποβληθεί από την πλευρά τους συγκεκριμένη πρόταση.
 
 
Στο Δ.Σ. παρευρέθη και ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Χάρης ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα μελών του Δ.Σ. και επιβεβαίωσε ότι, τόσο με βάση την κείμενη νομοθεσία, όσο και με βάση το Καταστατικό της Ομοσπονδίας μας, οι διεργασίες του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου μπορούν να διεξαχθούν κανονικά.
 
Η πρόταση του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, τέθηκε σε ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε, ενώ αποφασίστηκε και η διενέργεια ελέγχου από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές της οικονομικής χρήσης που μεσολάβησε από το προηγούμενο συνέδριο μέχρι και την 31-07-2020.
 
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, προσέρχεται στην ύψιστη δημοκρατική αυτή διαδικασία, με την εμπειρία της τριακονταετούς δράσης της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών της και με τη βεβαιότητα ότι αντλεί δύναμη από την αστείρευτη πηγή της ενότητας και της ομοψυχίας των στελεχών του. Μέσα από την ιερή διαδικασία των εκλογών, θα αναδειχθεί ένα ισχυρό προεδρείο το οποίο θα αγωνιστεί με πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, σύγκλισης ιδεών και προτάσεων, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για το διεκδικητικό μας πλαίσιο.
 
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα, τη διαμονή και τη μετακίνηση των συνέδρων μας.
 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
 

Σχετικά Άρθρα

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .