Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ στα Δωδεκάνησα

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ στα Δωδεκάνησα

poasy

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 200/4/278

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συναντήσεις στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Νοτίου και Βορείου Δωδεκανήσου είχε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης Γερακαράκος στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ανήμερα της Ημέρας της Αστυνομίας, στις 20 Οκτωβρίου 2018, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, με αντικείμενο «Προβλήματα της Ελληνίδας αστυνομικού».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, όπου είχε προσκληθεί και η Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ, η οποία ενημέρωσε το γυναικείο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό για τις δράσεις της και άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των συναδελφισσών  μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτίων Δωδεκανήσων κ. Ανδρουλάκης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου κ. Ροδόπουλος Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου κ. Καλαμάτας Ευθύμιος και από το συμβούλιο της Γραμματείας Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων οι κυρίες Γιαννακοπούλου Μαρία, Γκιουζέλη Ελένη, Κουρέτα Αναστασία και Μπούκα Βασιλική.

Στο περιθώριο της ημερίδας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, παρουσία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδ/νησου κ. Καληωράκη Μιχαήλ, με τον οποίο συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισκέφθηκε στη συνέχεια και τη Λέρο, όπου η Θεατρική ομάδα της Αστυνομίας παρουσίασε το θεατρικό έργο «Η κόμισσα της φάμπρικας», με την οικονομική υποστήριξη της ΠΟΑΣΥ.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Δωδεκανήσου κ. Αντώνη Κυδωνάκη, συναντήθηκε και με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, κ. Κωνσταντίνο Κοκορόσκο, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος (μεταναστευτικό – προσφυγικό, συνθήκες εργασίας αστυνομικού προσωπικού).

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .